Werken met een kat in huis, een uitdaging.

Wat is er zo aantrekkelijk voor katten aan laptops en computers. Zeker in combinatie met het baasje. Onze kattenvrienden hebben geen idee van deadlines. Of ergonomische werkplekken.

Dit is Chocotoff. Hij is een van de gezinsleden van Kim van Gompel-Hoeks. Zij is eigenaar van Beestenzo.nl en www.trimsalonlebeauchien.nl
Dit is Chocotoff. Hij is een van de viervoeters uit het gezin van Kim van Gompel-Hoeks.  Zij is eigenaar van Beestenzo.nl & trimsalonlebeauchien.nl

Stelen
Alles wordt gestolen. Je papieren, je pen en natuurlijk je muis. Je scherm wordt regelmatig uit het zicht genomen door een kat die zich pontificaal tussen jou en je laptop positioneert. Dus daar hang je weer half scheef zodat je je scherm toch nog ziet en met je arm kan je net bij je muis. En dan vraag jij je ‘s avonds af waarom je zo stijf bent…

Meetikken
Even geen inspiratie meer? Geen probleem hoor. Ze slaan wel met hun poot op het toetsenbord, lopen er overheen of gaan er gewoon overheen liggen. Ttroiroijiwojert staat er dan ineens. Honderd keer een concept opslaan is dus de boodschap.

Lawaai
Maar het kan nog veel erger. Het bakje met eten is leeg. En dat zal je weten ook. Nu worden de vocale treiterijen ingezet. Miauwen tot je er horendol van wordt. Dus krijgen ze weer hun zin en ben jij je concentratie kwijt.

Uitbuiken
Nadat je aan je plicht van het eten geven hebt voldaan is het natuurlijk tijd voor de uitgebreide wassessie en het middagdutje. Dat moet op jouw fijne stoel, uiteraard.

Huis op stelten
Het maaltje is verteerd, het uiltje geknapt, tijd om te spelen. Ook nu wordt geen rekening gehouden met de baas. Speeltjes, liefst type ‘heel hard rammelen’, worden door de kamer gemept. Het speelparcours loopt pardoes over jouw bureau. Er wordt gerend dat het een lieve lust is en daarbij wordt onderweg vanalles en nog wat meegenomen.

We overdrijven niet
Overweeg je van uit huis te gaan werken en denk je dat het allemaal een beetje overdreven is? Kijk dan maar eens naar deze filmpjes.

Wat doet jouw kat als je achter de computer zit? Laat het ons weten!
Je kan ons vinden op Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk onze blog. Maak je gebruik van Twitter of Instagram? Voeg dan #petsie toe aan je bericht en wij zullen de leukste foto’s en berichten retweeten!

Facebook: Petsie
Twitter: PetsieNL
Instagram: PetsieNL
Blog: www.petsie.nl

Anderen lazen ook: 
1. Badkamermat weer onder de kattenplas
2. Kunstige Kat Zarathustra
3. Uit de praktijk van dokter Fennema

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.