Even voorstellen; Petsie.nl

Hét nieuwe platform over honden en katten

Leuk, al die sites met láppen tekst over alleen maar informatie over raskatten of over welke halsband in is. Wij misten een site waar je alles kan vinden over de lusten én lasten van het hebben van een kat en/of hond. Voor ons, Annemarie Seymus en Esther Klein, beide dierenliefhebbers, reden om te beginnen met Petsie.nl.

reddit watch me dougieWaarom we dit doen?
Omdat we zelf eigenaren zijn, we van honden en katten houden, ze soms achter het behang willen plakken maar altijd het beste voor ze willen. En omdat we zelf vragen hadden die niet of maar ten dele beantwoord werden.
Wij vinden dat het gaat om de interactie tussen baasje en beest. Onze lievelingetjes wonen nu eenmaal bij ons, mensen.

Honden en katten
Op Petsie.nl vind je daarom vooral praktische, bondig geschreven artikelen over het katten en honden. Waarom doen honden zoals ze doen? Waarom vertonen katten bepaald gedrag en hoe kunnen wij als eigenaren daarmee omgaan?

dog washwebHandige tips
Handige tips over de verzorging bijvoorbeeld zodat je thuis niet meer achter je ingezeepte hond aan hoeft te rennen. Of wat je aan blaasgruis bij katten kunt doen?

Baasje staat centraal
Daarnaast lopen wij als baasjes nogal wel eens tegen wat vragen aan. Waarom valt mijn chihuahua een herder aan bijvoorbeeld. Of kan de hond mee op wintersport. Geen vraag is te gek voor ons.

Day 27 Loving grootDe hond of kat als held
Honden en katten met nét dat beetje extra, zijn onze helden. En die verdienen een plekje op de site. Zoals Madelief die baasje Jetske redde.

Fun
Bovendien zijn we ook van de grappige, lieve en leuke fimpjes en foto’s waar honden en katten op staan en die we graag delen.

We hopen dat jij onze mening deelt en graag naar Petsie.nl zal komen om zo samen met ons te bouwen aan een mooi platform. Zoals je kan zien, is het nog lang niet af.

Feedback
Reden dat we graag je tips, advies of op- en aanmerkingen willen horen. Door jouw feedback kunnen we Petsie.nl blijven verbeteren en maken we er samen het beste platform van voor honden- en katteneigenaren! Doe je mee?

Vragen en/of opmerkingen kan je sturen naar info@petsie.nl

 

Een gedachte over “Even voorstellen; Petsie.nl”

  1. Heel goed dat er ook aan het huisdier wordt gedacht het is vaak een redding voor de mensen die het al moeilijk hebben en dan ook nog je huisvriend(in) weg moet doen omdat je het beest niet meer te eten kan geven,Ik heb zelf geen huisdier maar mijn buurman wel en dat is zijn steun en toeverlaat wij wonen in Amsterdam z-o ik weet niet of hier ook een voedselbank voor dieren is wat ik wel weet hij versprak zich ik denk schaamte dat mijn buurman wel bij de voedselbank loopt,kunnen jullie mij informatie geven of er in Amsterdam ook een voedselbank voor dieren is?
    Bedankt voor het lezen van mijn mail en jullie heel veel succes met dit mooie initiatief.
    Groeten,Anja

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hét platform voor alle katten- en hondenliefhebbers