Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Dierenarts Laura Dewilde. petsie.nl

Vraag het dr. Dewilde (12)

Williane vraagt zich af waarom haar hond een raar geluid maakt en Destiny wil weten hoe haar hond een glanzende vacht krijgt. Dr. Dewilde geeft antwoord.

Raar geluid
Williane maakt zich zorgen over haar hond. Die maakt soms een heel raar geluid. Het lijkt wel alsof ze dan moet overgeven, maar dat gebeurt niet.

foto: carltonvet
foto: carltonvet

Irritatie
Volgens Dr. Dewilde is het lastig te bepalen wat er aan de hand kan zijn. ” Het lijkt alsof er iets in haar keel zit wat irriteert. Dat kan onder andere een ontsteking of beschadiging zijn.  Dit kan het gevolg zijn van het spelen met een stok. Dat kan heel gevaarlijk zijn.”

Filmen
Dr. Dewilde adviseert om een afspraak te maken met dierenarts. Als Williane de hond kan filmen als ze het geluid maakt, dan kan ze dat aan haar dierenarts laten zien, zodat deze de hond gelijk goed kan onderzoeken.

Glanzende vacht
De Stabij/Waterhond van Destiny is twee jaar oud. Destiny krijgt het niet voor elkaar om zijn vacht mooi en glanzend te krijgen.

Voeding
“Soms kan een andere voeding helpen om een glanzende vacht te krijgen. Er bestaan ook verschillende voedingssupplementen die de vacht mooier kunnen maken. De dierenarts of dierenspeciaalzaak kan je verder informatie geven over wat zij verkopen.”

 Vlooien
“Wat belangrijk is om ook goed tegen vlooien te behandelen, vlooien veroorzaken behoorlijke jeuk en beschadiging van de huid wat de vacht minder mooi maakt.”

 Anderen lazen ook:

1. Vraag het dr. Dewilde (11)
2. Uit de praktijk van dokter Fennema (20)
3. video: De leukste dierenartsassistent is … een hond

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Geef een reactie Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.