Zo sla je die hondenliefhebber aan de haak

Die geweldige viervoeter die je iedere keer zo enthousiast begroet is fantastisch, maar het is ook leuk als er iets met maar 2 benen op de bank zit. Als single hondenliefhebber is het handig als je date niet stijf van de schrik staat als jouw viervoeter om de hoek komt kijken. Met Valentijnsdag in het vooruitzicht geven we je alvast wat tips en sites waar jij als dierenliefhebber zeker een blik op kan werpen.

Foto: tagmag.be
Foto: tagmag.be

Fijn, een date met een leuke man of vrouw. Eerst lekker wat gegeten, drankje gedaan en het was zo gezellig dat je nog een keer afspreekt.  Dan is het wel zo fijn dat als hij je thuis komt ophalen,  niet verstijfd op de bank zit omdat je kat net z’n gekke half uurtje heeft of wegrent als je hond je bezoeker enthousiast komt begroeten.

Gelijkgestemden
Gelukkig zijn er sites waar je als single dierenliefhebber gelijkgestemden kan vinden.  Op datinghondenliefhebbers.nl kunnen hondeneigenaren anderen vinden die het ook niet erg vinden als je kleding onder het hondenhaar zit en waarmee je, samen met je viervoeter, eens lekker kan gaan wandelen.

Op zoek 

Foto: secondhandmutts.org
Foto: secondhandmutts.org

Vermeld in je profiel dat je zelf een hond hebt en op zoek bent naar een hondenliefhebber van de andere sekse. Wie weet wat daar uit kan komen?

Meer sites
Andere sites waar je eens blik op kan werpen zijn www.petpeopletomeet.com waar je ook kan aangeven in welk land je singles wil ontmoeten, doglovers.biz  en dog.datingbuddies.com.

Anderen lazen ook: 
1. Kunnen honden allergisch zijn voor het baasje? 
2. Waarom de radio aanlaten voor je hond een oplapmiddel is
3. Is het een orkaan? Nee, de hond

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.