Vijf Halloween kostuums voor je viervoeter

 Halloween, de avond dat we met onze rare outfits en verschrikkelijke maskers het kwaad buiten houden. Tegenwoordig helpen onze honden en katten ook een pootje mee. Mocht jouw viervoeter ervoor in zijn, er is genoeg keus. Van eenhoorn tot leeuw. Welke kies jij?


halloween2Wil jij samen met je hond of kat Halloween vieren, en ook samen verkleed gaan, hebben wij alvast een vijftal kostuums voor je uitgezocht. In de categorie fantasy vonden we deze Japanese designer Hiroko Fukatsu die vooral mooie creaties van wol maakt. Zij  ontwierp een geweldig masker dat iedere hond binnen een mum van tijd om tovert in een mooie eenhoorn. Wij zijn onder de indruk van het gebreide masker.

Sexy vampier
Daarnaast smelten we ook door Crusoe, de ‘famous celebrIty Dachund. Volgens de viervoeter op zijn blog krijg vampieren altijd alle meisjes. Tijd dat dit ‘sexy beast’ er ook een graantje van mee pikt. Het resultaat mag er dan ook zijn. Een sexy vampihandsome-vampireer, goed gegroomed in een handgemaakt armani cape en riem en, niet te vergeten, onsterfelijk. Crusoe ziet er op zijn blog niet alleen goed uit als vampier, maar ook als Batman, brandweerman, kok, visser, marinier en nog veel en veel meer.

 

halloween3

Star Wars
Star Wars fans komen aan hun trekken met dit kostuum dat lijkt op de All Terrain Armored Transport (AT-AT) walker. Katie Mello  maakte dit kostuum voor haar Italiaanse windhond. We weten niet of een hond hier ook echt mee kan lopen. Het ziet er, moeten we eerlijk zeggen, een beetje ongemakkelijk uit.

 

halloween4 cat Kat als strijder
Katten doen ook mee natuurlijk. We stuitten op deze ‘Cat armor’ van SchnabublePerfect om van jouw kat een echte strijder te maken. Het is een body suite die er oor zorgt dat je kat gewoon goed kan bewegen maar wel beschermt tegen euh.. aanvallen.

 

lioncat03

Robuust
Is jouw kat niet zo’n strijder, maar stapt ie wel parmantig door het huis. Zijn de woorden mannelijk, robuust van toepassing op jouw kater? Misschien is de leeuwenmuts  gemaakt door Nestasnest wat voor jullie. Gemaakt van synthetisch materiaal lijkt het net alsof de kat een extra vacht heeft. De muts wordt vastgemaakt onder de kin en is, ook door de kat, weer makkelijk af te doen.

Vind je bovenstaande niets? Je kan van je hond altijd nog een goede spin maken. Check het filmpje.

Je kan Petsie vinden op Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk onze blog. Maak je gebruik van Twitter of Instagram? Voeg dan #petsie toe aan je bericht en wij zullen de leukste foto’s en berichten retweeten!

Facebook: Petsie
Twitter: PetsieNL
Instagram: PetsieNL
Blog: www.petsie.nl

 Anderen lazen ook: 

1. Madelief is mijn heldin
2.Weet mijn hond dat het herfst is?
3. Werken met een kat in huis, een uitdaging

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.