Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Nooit meer de nagels van je hond knippen

De nagels van je hond knippen kan eng zijn en bovendien een hele toestand. Er is een ideale oplossing. Hij kan het namelijk zelf. 

Zonder nagelknipper
Je hond kan leren om zelf zijn nagels bij te houden. Daar komt geen nagelknipper aan te pas, maar wel een clicker, schuurpapier en stukje hout.

Leuk
Jullie kunnen samen een hoop lol beleven aan deze vernieuwende honden pedicure. Jij en je hond moeten wel al wat ervaring hebben met clickertraining. Is dat niet het geval? Dan is dit misschien een goede aanleiding om een cursus te gaan volgen.

Alleen maar voordelen
Geen toestanden, angst om je hond pijn te doen, maar samen iets leuks doen. Iets nieuws leren met het baasje is iets wat alle honden leuk vinden. En als jullie daar allebei veel voordeel aan hebben kan je het niet beter treffen.

Video


In deze video zie je hoe verschillende honden getraind worden om zelf hun nageltjes van hun voorpoten vijlen op een bord waar schuurpapier op bevestigd is.  Hetzelfde kan met de achterpoten, maar dan moet het plat op de grond.

Aan de slag
Ga je zelf thuis aan de slag met deze instructies? Laat dan iemand filmen en stuur je video naar ons op. Wij zijn erg benieuwd.

Wil je toch liever een nagelknipper gebruiken? Dan kan je tips vinden in dit artikel: Nagels van je hond knippen, paniek? 

 

 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Een gedachte over “Nooit meer de nagels van je hond knippen”

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Ingrid schreef:

    Kan je ook laten zien hoe je de achterpootjes traint met het vijlen

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Geef een reactie Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.