Varkentje beste van de klas in hondenschool

Amy, een biggetje, is de slimste leerling in de hondenschool in Kent (Seattle, USA) waar ze behendigheid en gehoorzaamheidslessen volgt met haar eigenaresse Lori Stock.

Het varkentje is nog maar 6 maanden oud maar geeft alle honden het nakijken. Na een paar keer oefenen snapt ze een nieuwe oefening al. Voor een blaadje sla doet ze alles.

Gekke hond
In de agility – of behendigheidslessen leert ze over en tussen obstakels lopen. De honden kijken soms gek op. Misschien denken ze wel dat het een mopshondje is want die maken ook zo’n snurkend geluid.

Slim
In de gehoorzaamheidsles heeft Amy ook leren zitten. Dat is iets wat varkens normaal gesproken niet doen. Ze staan of ze liggen. “Amy is niet alleen slim, maar heeft ook een geweldig karakter. Ze is sociaal, knuffelig en ontzettend schattig.” zegt haar eigenaresse.

Trainen
Er was maar één vereiste om te lessen te mogen volgen. Amy moest zindelijk zijn en dat was ze. Dus nu gaat ze twee keer per week naar training en thuis wordt er ook veel geoefend.

Debuut
Op de Seattle Kennel Club Dog Show maakte Amy haar debuut samen met baasje Lori Stock.  (Lauren Frohne / The Seattle Times)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.