Sanne en Prikkie winnen de Petsie fotowedstrijd

Dag en nacht was ze er mee bezig. Stemmen verzamelen voor Prikkie. En nu sleept Sanne de Samsung NX3000 camera in de wacht. 

IMAG0534Beestenboel
De 17-jarige Sanne uit Wolvega en haar ouders delen hun huis met een hoop viervoeters: twee hamsters,  vijf ratjes, labrador Jenna en vier katten: Tijgertje, Pluus, Dexter en Prikkie. Via vrienden die al meededen kwam ze op de Petsie fotowedstrijd terecht.

Uren bezig
Sanne schreef katertje Prikkie in. Elke dag was ze uren bezig om stemmen te verzamelen: op school, in de trein naar school en elke avond en in het weekend. Maar dat was niet de eerste keer dat ze heel veel met Prikkie bezig was.

Het kleine wondertje
Prikkie had niet zo’n vlotte start in het leven. Het is eigenlijk een klein wonder dat hij er nog is en dus is Sanne extra blij dat ze gewonnen heeft.

Crossterrein Prikkedam
Samen met haar vader heeft ze een hobby: motorcrossen. Op crossterrein Prikkedam, waar ze regelmatig met haar stoere KTM crossmotor rijdt, lopen ook verwilderde katten. In de zomervakantie was er een poes met een nestje van wel zeven kittens. Op een dag kreeg Sanne te horen dat er een kitten door de moederpoes achtergelaten was en dat het beestje was opgevangen. Het katje was amper twee weken oud en had speciale melk nodig die zij langs bracht.

De mensen die het katje opvingen konden het niet houden. Sanne heeft haar ouders toen gesmeekt om het kleine hummeltje te mogen hebben. En dus werd de dierenfamilie in Wolvega weer uitgebreid met Prikkie.

IMAG0499Zorgenkindje
Prikkie had heel veel extra zorg nodig.  Elke twee uur gaf Sanne melk  en dat betekende ook ’s nachts om de twee uur uit haar bed. Hij kroop ook een paar keer door het oog van de naald. Hij kreeg aanvallen, werd dan helemaal slap en levenloos en droogde uit. De dierenarts kon Prikkie er gelukkig telkens net op tijd bovenop helpen.

Vakantie
Prikkie ging zelfs mee op vakantie naar Duitsland omdat hij constante zorg nodig had.  Sanne liep ook een paar leuke uitjes mis omdat ze hem niet alleen kon laten.

IMAG1033
Ondeugd

Inmiddels is Prikkie ruim een half jaar oud. Het is een knuffelaar, heel erg speels, ondeugend en een beetje wild.  Oordopjes zijn niet veilig, die worden gesloopt.

De week van…Sanne!
In het  nieuwe jaar zien we Sanne en de beestenboel ook weer terug bij Petsie.nl. Vanaf 5 januari doet ze dan met haar nieuwe camera mee aan “De week van…” en kijken we elke dag met haar en de viervoeters mee.

 

7 gedachten over “Sanne en Prikkie winnen de Petsie fotowedstrijd”

  1. Wat fijn dat Prikkie gewonnen heeft……..Prikkie mag blij zijn met een baasje als Sanne………Sanne gefeliciteerd.

  2. wat ontzettend lief van Sanne! Super dat ze dit gewonnen heeft, terecht dik verdiend! En Prikkie …wat een schatje…is in een gouden mandje terecht gekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.