Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Maand oud girafje gered van verdrinking

Het amper een maand oude girafje Nakuru zorgde donderdag bij zijn eerste schreden voor publiek meteen voor opwinding in de Hamburgse dierentuin Hagenbeck.

De eerste keer naar buiten
Nakuru is een paar weken oud en mag voor het eerst naar buiten. Het begint allemaal onschuldig als hij samen met zijn familie op ontdekking gaat.

Foto: © Götz Berlik
Foto: © Götz Berlik

 

Plons
Maar dan wordt Nakuru nieuwsgierig en springt met jeugdig enthousiasme in een groot bassin met koud water en kan er zelf niet meer uitkomen.

Foto: © Götz Berlik
Foto: © Götz Berlik 

Reddingsactie
Geschokte toeschouwers zien hoe vijf verzorgers het water inspringen om de onfortuinlijke Nakuru op het droge te helpen.

Foto: © Götz Berlik
Foto: © Götz Berlik

Het liep goed af
Het dier hield er verder weinig aan over. “Hij zal zich waarschijnlijk voorlopig verre van water houden”, aldus een van de opgeluchte dierenverzorgers.

Foto: © Götz Berlik
Foto: © Götz Berlik

Dit artikel verscheen ook in Tubantia.
Bronnen: ANP- Dierentuin Hagenbeck – Hamburg
Foto’s: ANP en © Götz Berlik

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Geef een reactie Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.