Is het een hond? Nee, een schaap

Een 10 maanden oud schaap dat grootgebracht is door Border Collies denkt dat ze zelf een hond is.  Ze gaat mee wandelen,  kwispelt met haar staart en speelt mee in de sneeuw.

Ze werd in april geboren in de Schotse Hooglanden op de boerderij van Mairi McKenzie.  Omdat het niet goed leek te gaan bracht de eigenaar haar naar binnen om haar warm te houden. De honden ontfermden zich toen over het kleine lammetje.

Eigen stijl
Nu rent ze mee met de border collies en ze heeft zelfs haar eigen stijl ontwikkeld om de snelle honden bij te kunnen houden. Dat levert hilarische beelden op.

Tam
Mevrouw Mc Kenzie heeft wel eens eerder lammetjes waar het niet goed mee ging met de hand groot gebracht, maar dit hebben ze nog nooit meegemaakt.  Ze is ook ontzettend tam. Ze komt ook soms bij mevrouw Mc Kenzie op kantoor zitten terwijl die aan het werk is.

Beste vrienden
Het lammetje had meteen een hele sterke band met de honden. Toen ze heel klein was ging ze ook heel hard blaten als ze de honden niet kon zien.  Ze slaapt ook altijd bij de honden. Vooral de oudste hond is haar beste vriendin en andersom. Die gaan vanaf dat ze klein is samen op wandeling.  Dit schaapje zal dus op de boerderij blijven, anders vrezen ze dat de oudste hond helemaal van slag is.

Anderen lazen ook: 
1. Hond en baasje na maanden door sneeuwstorm weer herenigd
2. video: De leukste dierenartsassistent is … een hond
3. Speciaal: Kat vindt thuis in Engelse supermarkt

Een gedachte over “Is het een hond? Nee, een schaap”

  1. Dit is een bewijs dat we respect moeten hebben tav alle levende wezens op deze aarde.
    Dergelijke films is een inspiratie bron voor iedereen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.