Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

5 sterren hotel voor honden geopend in Schotland

Een 5 sterren luxe hondenhotel en spa verwacht je normaal in Beverly Hills of Hollywood, maar nu is er een in Schotland geopend. 

In het Bellslea Hills Pet Hotel and Spa zijn geen moeite of kosten gespaard om de lievelingetjes van de klanten in de watten te leggen kunnen honden spa behandelingen krijgen en zwemmen in een speciaal zwembad met gezuiverd water.

foto: http://www.bellsleahills.co.uk/
foto: http://www.bellsleahills.co.uk/

 

Suites
Er zijn 32 individuele suites met apart in te stellen vloerverwarming en flat screen TV’s.
Ook aan het multi-hondenhuishouden is gedacht. Er zijn 38 vijfsterren kamers waar meerdere honden uit een gezin samen kunnen verblijven.

foto: http://www.bellsleahills.co.uk/
foto: http://www.bellsleahills.co.uk/
foto: http://www.bellsleahills.co.uk/
foto: http://www.bellsleahills.co.uk/

 

Uniek
Will Aitken, de manager: ‘Bellslea Hills Pet Hotel and Spa is het eerste in zijn soort in het Verenigd Koningrijk. Veel eigenaars zetten de TV aan thuis als ze weg gaan en hun hond alleen moet blijven. Dus wij hebben in alle kamers een flatscreen zodat ze naar hun vertrouwde programma’s kunnen kijken of luisteren. Ook kunnen we een filmpje van een knisperend haardvuur opzetten voor een warme, gezellige sfeer.”

foto: http://www.bellsleahills.co.uk/
foto: http://www.bellsleahills.co.uk/

Entertainment
De honden worden de hele dag ook bezig gehouden door het gecertificeerde personeel. Ze doen samen workouts, spelletjes en maken wandelingen in de mooie omgeving en uiteraard worden de honden dagelijks geborsteld en verzorgd.

Meer weten
Kijk dan even op de site van het hotel: http://www.bellsleahills.co.uk/
o
f naar de video:

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Geef een reactie Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4360

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.